Ronja Åsen

- Mamma.Student.Samboer.Interiør -

BABY PÅ FLY

  • 15.02.2012, 23:06

Fikk ikke blogget noe i går siden vi reisete store deler av dagen og fordi jeg ikke fikk logget inn på blogg.no på kvelden da det kom opp at de lå nede. Så der kom dagens unnskyldning. For det.
Ellers så er vi hjemme igjen og koser oss hjemme noen dager før vi drar videre til Volda for å besøke noen der. Gleder meg litt til å ut å fly, men gruer meg til å finne frem alene på gardermoen. Men går nok bra tenker jeg. Da er jeg en erfaring rikere når vi har vært ute å flydd også. Lurer litt på hvordan Mie er på fly, men håper det går greit!

Det eneste er nok at Mie ikke er så flink til å slappe av uten om når hun får ligge i vogna si. Og den må vi levere fra oss sammen med bagasjen. Så får bære hun i bæresele. Og håpe at det går bra! Selve flyturen er jeg ikke redd for i det hele tatt.  Det som er veldig godt er at Joakim skal kjøre meg til flyplassen og hjelpe meg med bagasjen. Og følge meg til sikkerhetskontrollen. Kjenner jeg får litt angst av dette, men prøver hele tiden å berolige meg med at det går bra!

Hvis det er noen som har noen erfaringe rmed babyer på fly, så må dere gjerne dele det. For jeg er helt grønn på det feltet og har aldri reist med en barn. Del dine erfaringer med reising med barn og bar på fly. Får de dotter i ørene?
Hvordan gjør man det med MME? osv osv.


Google bilde i dag.
 

15 Kommentarer

Guro´s fotoblogg

15.02.2012 kl. 23:07
skal dere til volda !!?? :o jeg bor i ørsta, de er jo nabokommunen, kanskje jeg ser dere ! :D

Ronja Åsen

15.02.2012 kl. 23:09
Guro: Vi skal lande i Ørsta:)

Mamma for lille Michelle

15.02.2012 kl. 23:13
Vi fikk ta med flaske med mme, men måtte smake på den så de skjønte det ikke var noe annet oppi. Bare ta opp flasken å vis den ved sikkerhetskontrollen. Lurt å gi de små drikke ved letting og landing, så unngår du at de får dotter i ørene.
Reiste med fly med Jeremie da han var 3 mnd. Gikk egentlig greit, gråt nesten ingenting, så jeg tror ikke han fikk noe særlig med dotter egentlig. Satt en annen baby ikke langt unna oss også, og virket ikke som han reagerte noe særlig :) Er nok lurt å gi melk når flyet går opp og ned, da, så de får svelget bort dottene hvis de får. Jeg ammet, så kan desverre ikke gi noe råd ang mme. Men å skifte bleie på flyet, DET er noe av det værste jeg har gjort, hehe.. Jeremie klarte jo å bæsje hele to ganger iløpet av en to timers flytur, og det bitte lille stellebordet inne på det bitte lille flyet var mildt sagt utrolig vanskelig. Men men, det går nok fint, er jo tross alt veldig vanlig at babyer flyr :) Jeg hadde han forresten i bæresele når vi gikk inn og ut av flyet, og det anbefaler jeg virkelig, med mindre man har en reise trille..

Lykke til ;)

Ronja Åsen

15.02.2012 kl. 23:14
Mamma for lille Michelle: Så det går f.eks ann å ta med sånn ferdigplandet da?:)

Ronja Åsen

15.02.2012 kl. 23:16
Tanya Michaud: Takk for tips:D

Guro´s fotoblogg

15.02.2012 kl. 23:30
ja, jeg hvet det . Så kanskje jeg ser dere ! :)

Mamma for lille Michelle

15.02.2012 kl. 23:40
vi hadde med ferdigblandet på flaske, og ba de varme den på flyet :)

sindy

16.02.2012 kl. 01:00
hei! vi reiste til england nå nylig med gutten vår. han var da nesten ti uker gammel.. ingen problem i det heeele tatt. jeg gir også mme, og hadde med ferdigblandet til turen. måtte ikke smake i sikkerhetskont. her i norge, der gikk jeg bare rett igjennom. men i london på vei tilbake måtte jeg smake :-) måtte også skifte bleie på flyet, flydde forresten m norwegian og syntes ik det var noe stress i d hele tatt. på flyplassen bærte jeg han i babybjørn og han elsket å sitte i den :-) husk, det blir hva du gjør det til selv. er du veldig stresset blir d kanskje stress men dersom du prøver å slappe av går d helt fint :-) du kan lese om flyturen på bloggen min hvis du vil :-) lykke til <3

Mamma til Tobias

16.02.2012 kl. 07:32
Har aldri reist med barn på fly før, men det er som mamma til michelle sier du må nok vise det å la dem smake :)

Bikinikroppene (CAMILLA)

16.02.2012 kl. 10:23
Jeg har allerede flydd med Nicklas 3 ganger, og det har gått kjempefint!! :) Flyvertinna sa at ungene som regel ikke får dotter i ørene før etter at hodet har vokst ordentlig sammen igjen (rundt 1 års alder), så tror nok ikke du skal bekymre deg for at hun får dotter i ørene. Er lurt å ha med seg litt mat i tilfelle ungen blir urolig ved takeoff/landing. Nicklas fikk mat når vi måtte sitte i ro, for at han ikke skulle bli urolig og vri seg alle veier :P Og han var heldigvis eksemplarisk.. Han ble veldig rolig av den konstante "duringen" som er på flyet :) Får satse på at det går like fint for deg!! Lykke til :)

Katrine

16.02.2012 kl. 11:34
Når vi reiste til sør sverige for å besøke svigers i jula, så kjøpte vi en reisetrille med rygg som kunne legges helt ned, slik at babyen vår kunne få slappet skikkelig av og muligens få sove litt på flyplassen. Trilla hadde vi helt til vi skulle boarde flyet, da tok flyvertinna trilla. Hun sendte den ned i bagasjen på flyet, og vi fikk den på bagasjebåndet når vi landet. Veldig praktisk og greit. Babyen vår sov som en stein på flyplassen i vogna:):)

17.02.2012 kl. 00:47
På gardermoen får man lånt triller om man flyr med sas! :) Bare et lite tips! Fikk låne en idag med rygg som vi fikk lagt helt ned :)

husogbaby

17.02.2012 kl. 16:45
Når Vilja og jeg dro sørover for 1 mnd siden gikk det kjempe bra.. men når vi skulle nordover igjen gråt hun når vi gikk opp og ned med flyet.. så regner med det var propper i øra stakars.. men så lenge mor er rolig og ikke stresser med å finne gate og slikt så er barnet og rolig.. Vi hadde god tid så Vilja var egentlig bare eksemplarisk på reisen :)

Lykke til :)

elsbildeogvideo

19.02.2012 kl. 18:22
Lykke til, og god tur! :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ronja Åsen

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits